Contact

Fiets- en Toerclub “Het Scherpewoud” heeft als doel het bevorderen van de fietstoersport in de ruimste zin van het woord, met uitzondering van de wedstrijdsport. De vereniging wil dit bereiken door steun de verlenen aan hen die deze sport als recreatieve of prestatiesport beoefenen of willen beoefenen. Hierbij hoort ook het organiseren van toertochten en het samenwerken met andere verenigingen die een zelfde doel hebben.

Onze vereniging is aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie). Voor meer info, zie www.ntfu.nl

Onze toertochten starten vanuit de kantine van voetbalvereniging Valleivogels, sportcomplex ‘De Bree-West’ van s.v. ‘de Valleivogels’, Willaerlaan 123 te Scherpenzeel (Gld)

Vanaf Amsterdam:
A1 richting Amersfoort; bij knooppunt Hoevelaken rechtdoor richting Apeldoorn; hierna 1e afslag Barneveld/Ede A30, onderaan de afslag rechtsaf A 30 op; 2e afslag Barneveld-zuid/Scherpenzeel, onderaan de afslag op rotonde 1e mogelijkheid rechtsaf richting Scherpenzeel, weg ongeveer 8 km volgen tot aan verkeerslichten. Bij verkeerslichten rechtdoor (ri.centrum) daarna direct 1e weg rechts (de Breehoek) en aan het einde van deze weg (de Breelaan) parkeren op de grote parkeerplaats voor het zwembad.

Vanaf Utrecht:
A12 richting Arnhem, afslag Maarsbergen, onderaan afslag linksaf richting Woudenberg, bij rotonde 1e afslag rechtsaf richting Scherpenzeel, 2x bij verkeerslichten rechtdoor, na 3e rotonde bij verkeerslichten rechtsaf (ri.centrum) daarna direct 1e weg rechts (de Breehoek) en aan het einde van deze weg (de Breelaan) parkeren op de grote parkeerplaats voor het zwembad.

Heeft u vragen over de vereniging, de toertochten, de mogelijkheid om lid te worden, tarieven, etc. stuur dan een email naar een van de onderstaande adressen:

voorzitter@hetscherpewoud.nl

secretaris@hetscherpewoud.nl

penningmeester@hetscherpewoud.nl