!!GEANNULEERD!! Eindejaarstocht 2020

Eindejaarstocht woensdag 30 december 2020 gaat niet door vanwege coronamaatregelen
Met de organisator hebben we als bestuur moeten constateren dat het evenement met de huidige maatregelen helaas niet mogelijk is.
Of we als club de tocht gezamenlijk gaan rijden kunnen we tegen het einde van het jaar bekijken en zien of dat dan binnen de dan geldende regels en voorschriften mogelijk is.
De volgende Eindejaarstocht is gepland op woensdag 29 december 2021.

Deze (midweekse) veldtoertocht wordt al sinds het begin van het millennium georganiseerd door toer- en fietsclub Het Scherpewoud. Deze inmiddels traditionele afsluiter van het fietsjaar heeft een schitterende en uitdagende route in de mooie omgeving van Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude.
LET OP!! Deze toertocht organiseren we dit jaar op woensdag 30 december.
De tocht voert door de Gelderse vallei, over delen van de Grebbelinie en landgoed Scherpenzeel. Dit is uniek omdat deze paden alleen voor deze eindejaarstocht met toestemming bereden mogen worden. Geniet onderweg van deze mooie route.
Aandacht voor veiligheid: Bemande oversteekplaatsen. Voor het eerst is er deze keer een koetunnel en koeienstal in de route opgenomen! En is er een verzorgingspost onderweg.
Afstand: 20, 30 of 50 km.
Kosten deelname: € 7,00, € 5,00 (NTFU-lid), Scan & Go
Mogelijkheid om je fiets na afloop af te spuiten.
Er kan vanaf 9 uur gestart worden.
Adres startlocatie: S.V. De Valleivogels, Sportpark de Bree-West, De Breelaan 123 in Scherpenzeel
Dichtbij de startlocatie is er voldoende parkeergelegenheid.
Van harte welkom!