Voor de leden die nog niet hebben gepast: Fietskleding passen bij Joop Fietsen in Renswoude.

Beste Leden van Het Scherpewoud, fietsliefhebbers,

De eerste pas-avond is geweest en er is een groot aantal leden geweest. Helaas was niet iedereen in de gelegenheid om te passen en daarom hebben wij in overleg met Joop van Voorthuizen Fietsen en het volgende afgesproken. Er kan op basis van vrije inloop t/m zaterdag 15 september fietskleding gepast worden en zijn bestelbonnen beschikbaar. Na 15 september zal de balans opgemaakt worden. Succes met passen van de nieuwe kledinglijn voor Het Scherpewoud.

Passen kan in Renswoude en openingstijden ziehttps://www.joopfietsen.nl/content/10-openingstijden

Een aantal sponsoren wil zijn naam aan onze vereniging verbinden. Deze sponsoren worden zichtbaar op onze nieuwe kledinglijn.
Er is een aantal kleine wijzigingen ten opzichte van de vorige uitgaves. Op veler verzoek hebben wij een kledinglijn gekozen die naadloos is en die voorzien is van reflectie die de zichtbaarheid vergroot. De nieuwe kledinglijn biedt een verbeterde zeem die beter ademt. Kortom, samen met Vermarc zijn wij erin geslaagd om een verbeterde kledinglijn te introduceren.

De basis set is aangepast van twee naar vier kledingstukken tegen een geringe eigen bijdrage, zodat alle sponsoren de juiste exposure krijgen.
De basis set bestaat uit vier kledingstukken:

• Koersbroek met bretels
• Fietsshirt korte mouwen lange rits
• Voorjaarsjack (fietsshirt met lange mouw)
• Sokken

Deze basis set bieden wij aan tegen een eigen bijdrage van € 50,-.
Daarnaast kan je tegen sterk gereduceerd tarief andere kledingstukken aanschaffen uit de kledinglijn.

De komende vijf jaar is er één keer per jaar de gelegenheid kleding bij te bestellen. De prijzen worden gedurende deze jaren niet verhoogd.

Van harte welkom bij Joop Fietsen.

Met sportieve groet,
Het Bestuur van Het Scherpewoud