Nieuwe datum voor fietsreis Oostenrijk!

Nieuwe datum voor fietsreis Oostenrijk!

Vanwege de Corona crisis hebben we besloten een nieuwe datum te zoeken voor de fietsweek in Oostenrijk. We hebben er namelijk geen vertrouwen in dat de ellende in juni al achter de rug is. Daarom mikken we op een mooie nazomer. De fietsweek in nu gepland van 19 t/m 26 september 2020. Hieronder vind je meer informatie en hoe je je kunt aanmelden.\

Op herhaling in Finkenberg (bij Mayrhofen) – Zillertal – Tirol – Oostenrijk

Finkenberg ligt in het prachtige Zillertal in Tirol, een omgeving waar van alles te zien en te doen is.  En waar bovendien fantastisch gefietst kan worden. Je zit midden in het hooggebergte. Dus wil je klimmen dan kun je hier helemaal los gaan. Maar ook vrijwel vlakke dagtochten zijn mogelijk. En niemand weet hier zo goed de weg als Hans Koster, dus leuke routes gegarandeerd.

Net als vele wintersport chalets ligt ook dit chalet wat hoger (800m), maar de slotklim van je dagelijkse trip blijft beperkt tot krap 2 (steile) kilometers.In 2018 zijn we hier ook geweest en dat is prima bevallen. We hebben toen nog niet alle routes gereden. Vandaar het initiatief om op herhaling te gaan.

We verblijven wederom in de fraaie 4-sterren appartementen in dit chalet. Dit is voorzien van alle luxe: goede bedden, fraaie keuken, dito meubilair, balkon of tuin, sauna en natuurlijk is er ruimte om de fiets te stallen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we een of meerdere appartementen voor de gehele week huren. In het tegenover gelegen hotel Neuwirt kunnen we ontbijten en dineren.

Prijsindicatie:

  • Verblijf ca. 150 euro p/p (eea afhankelijk van aantal deelnemers / appartementen)
  • Ontbijt en diner ca. 40 euro per dag
  • Eea excl. drank en overige versnaperingen

Heb je zin om mee te gaan?
Meld je dan voor 31 mei aan bij Bert de Ruiter (ruitersepers@gmail.com) of Wim Veenendaal (voorzitter@hetscherpewoud.nl).