Klaar voor de start… af!

Op 20 april startte het bedrijf Track & Trails met de aanleg van hetBikepark voor kids van 4 t/m 12 jaar in Scherpenzeel. Maar liefst  1.700 m3 grond is er vanuit het bouwplan Akkerwinde naar de Willaerlaan getransporteerd voor de aanleg van het Bikepark. Vier dagen lang was eengrote .kraan bezig om de basis van het Bikepark aan te leggen.

Het belooft een supervet Bikepark te worden met veel technischehindernissen! Met hoogteverschillen, houten elementen en grote keien uit de Ardennen worden de hindernissen aangelegd. Natuurlijk wordt er ook aan de jonge en minder ervaren fietsers gedacht; je kunt altijd kiezen of je zo’n hindernis neemt, of er omheen fietst.

De verwachting is dat Track & Trails het Bikepark in de week van 27 april oplevert. Daarna gaan de vrijwilligers samen met de gemeente aan de slag met de afwerking. In verband met de coronamaatregelen zal er nu geen grote opening zijn. Kan je niet wachten om het Bikepark uit te proberen?! Houd dan onze Facebook in de gaten!

En voor de ‘grote kinderen’, die óók enthousiast zijn over het Bikepark: sponsors en vrijwilligers blijven welkom! Er zijn nog genoeg ideeën om het Bikepark nóg leuker te maken, als daar geld en handjes voor zijn. Twijfel dan dus niet, en doe mee aan dit supertoffe Bikepark voor de Scherpenzeelse kids!